Afrevne ord [netversion]


| 1/9/04

Tekst og foto: Christian Yde Frostholm. En byvandring i ord og billeder. Iagttagelser, digtfragmenter og løse sætninger – i dialog med et blik på byens “nederste lag”: asfalt, afmærkninger og tabte genstande. Tekstdelen er et udvalg fra den trykte bog Afrevne ord (Borgens Forlag 2004). Tilsammen rummer de to bogudgaver tre dimensioner – fra den rene tekst over ord-billed-kombinationen til den udelukkende fotografiske serie.

Se Afrevne ord [netversion].

Læs også pressemeddelelse.

Presse om Afrevne ord [netversion]:
Mikkel Bruun Zangenberg: Cyberurbanitetspoesi (Politiken 1/9/04)
Erik Skyum-Nielsen: Spis så meget De har lyst til (Information 1/9/04)
Lotte Skadborg Hansen: Kunstneren som fluepapir (www.sentura.dk 3/10/04)

Brev til Afsnit P om Afrevne ord.

Kommentér