Verbale Pupiller 2009


| 3/10/09

verbalepupiller09

Anden omgang Verbale Pupiller afholdes 22.-25. oktober 2009 i Århus Kunstbygning og indeholder en poesifestival, en publikationsmesse og en udstilling. I år præsenteres omkring 40 digtere, 30 kunstnere og 40 små forlag fra hele Norden. Arrangementet byder på oplæsning, performance, udstilling, seminar, bogmesse, koncert og en 360 siders katalogbog.

Blandt de optrædende er: Charles Bernstein (USA), Niels Frank, Cia Rinne (Finland), Morten Søndergaard, Palle Sigsgaard, Karl Larsson (Sverige), Lene Asp, Annelie Axén (Sverige), Jan Erik Vold (Norge) Peter Waterhouse (Østrig), Tua Forsström (Finland), Johan Jönson (Sverige), Claus Handberg Christensen, Eiríkur Örn (Island), Khal Allan, Ron Winkler (Tyskland), Anja Utler (Tyskland), Ann Cotten (Tyskland) og Er de Sjældne.

Og blandt udstillerne: Monica Aasprong, Jacob Borges, Anders Bonnesen, Jan Bäcklund, Jesper Fabricius, Signe Frederiksen, Gudrun Hasle, Ulrik Heltoft, Peter Holst Henckel, Kasper Hesselbjerg, Hilarius Hofstede, Amel Ibrahimovic , Elsebeth Jørgensen, Jane Jin Kaisen, Jeuno JE Kim, Jacob Nielsen & Jonas Seeberg , Jørgen Michaelsen, Lasse Krog Møller, Karen Petersen, Anne-Mette Schultz, Kirstine Strømberg og Torben Ribe.

1 kommentar til “Verbale Pupiller 2009”
  1. toro

    NHM (Nordisk Hakkeorden Mafia)

Kommentér